LVI-Nystedt Oy Ab

Lämpö

Energiatehokkaita lämmitysratkaisuja
Kiinteistösi lämmitysjärjestelmän saat meiltä avaimet käteen -asennettuna, oli kysymyksessä sitten vanhan järjestelmän saneeraus tai uuden rakentaminen.
Lämmöntuotantotavaksi voit valita maalämmön, vesi-/ilmalämpöpumpun, poistoilmalämpöpumpun tai kaukolämmön. 
Lämmönjakotapana voi olla esim. vesikiertoinen lattialämpö tai vesipatterit.
Lämpöpumppuasennus 80 kW. Asentajan tyylinäyte, putket ojennuksessa.

MAALÄMPÖ 
Ympäristöystävällinen ja energiatehokas maalämpö on erinomainen valinta kiinteistöille. Tarjoamme asiantuntevaa suunnittelua ja huolellista asennusta varmistaaksemme, että maalämpöjärjestelmäsi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

VESI-/ILMALÄMPÖPUMPUT 
Tarjoamme moderneja ja tehokkaita vesi- ja ilmalämpöpumppuratkaisuja, jotka voivat merkittävästi alentaa lämmityskustannuksiasi. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean pumpun kiinteistösi tarpeisiin.

POISTOILMALÄMPÖPUMPUT
Poistoilmalämpöpumput ovat innovatiivinen ratkaisu, joka hyödyntää rakennuksen poistoilmaa lämmitykseen. Tarjoamme asennuspalveluita ja neuvontaa tämän energiatehokkaan vaihtoehdon hyödyntämiseksi.

KAUKOLÄMPÖ
Kaukolämpö on huoleton lämmitysmuoto ja vaihtoehto lämpöpumpuille, varsinkin keskusta-alueilla. Kaukolämpölaitteiden tilantarve on pieni ja ne voidaan sijoittaa esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen.

VESIKIERTOINEN LATTIALÄMMITYS 
Tarjoamme asennuspalveluita vesikiertoisen lattialämmityksen toteuttamiseksi. Tämä miellyttävä lämmitysmuoto jakaa lämmön tasaisesti tilaan ja mahdollistaa mukavan lämpötilan säädön.

VESIPATTERIT 
Jos vesikiertoinen lattialämmitys ei ole sopiva vaihtoehto, voimme asentaa vesipatterit, jotka tarjoavat tehokkaan ja nopean lämmityksen eri tiloihin.

Ilmalämpöyksiköitä
Varasto
Edustamme mm. seuraavia laadukkaita tuotemerkkejä: